Vše pro Vaše stránky, firmu, kancelář

GDPR

Ochrana osobních údajů GDPR

Tyto zásady ochrany soukromí vstoupí v platnost dne 25. května 2018.

Kdo shromažďuje vaše údaje?

Vaše data jsou shromažďována a kontrolována:

Jiří Valíček 
Kostelní Lhota 97
289 12 Sadská 
Česká republika 
IČ: 12706051

Jaká data se shromažďují?

Shromažďujeme, ukládáme a zpracováváme následující typy informací o našich uživatelích.

Při registraci na naše stránky:

  • název
    Uživatelské jméno / Heslo (data jsou šifrovaná)
  • Emailová adresa
  • Datum registrace
  • Datum poslední návštěvy

Jak jej shromažďujeme?

Osobní údaje se shromažďují, jakmile zadáte údaje na našich webových stránkách, tím nám udělíte souhlas / právo zpracovat tyto osobní údaje za účelem poskytnutí služby, pro kterou jste se zaregistrovali.
Poskytování vašich dat je dobrovolné, avšak vzhledem k rozsahu našich služeb a jejich specifikům je pro poskytnutí nabízených služeb nezbytné.

Proč to shromažďujeme?

Jediný důvod, proč shromažďujeme osobní údaje, je bezproblémové poskytování služby, pro kterou jste se registrovali.
Přihlašujete se na naše webové stránky - abychom vám umožnili přístup k odběru služeb pro registrované uživatele. Při uzavření smlouvy o poskytnutí některé z nabízených služeb, shromažďujeme data nutná k zajištění plnění takové smlouvy. Data budou použita k vaší autentizaci a ke zlepšení služeb, které poskytujeme.

S kým se budou data sdílet?

Údaje které nám v rámci registrace sdělíte, nejsou śdílena, ani jinak předávána třetím osobám.

Jak dlouho vaše data ukládáme?

  • Údaje nebudou zpracovávány déle, než vyžaduje účel, pro který byly shromážděny.
  • Pokud jste souhlasili, budou vaše data ukládána, dokud souhlas s jejich zpracováním neodvoláte.
  • Pokud jste si vytvořili na našich stránkách účet, budou vaše údaje uloženy, dokud svůj účet nezrušíte.

Jakou máte kontrolu?

Pokud jsou údaje zpracovávány na základě vašeho souhlasu, máte právo kdykoli svůj souhlas odvolat. To neovlivňuje zpracování, dokud svůj souhlas neodvoláte.

Souhlas je výslovně poskytován našimi uživateli při provádění akce nebo úkolu (např. když poskytují uživatelská data, kontaktují nás prostřednictvím kontaktního formuláře).
Jediným zdrojem dat, který máme k dispozici, je váš souhlas a jejich poskytnutí.
Vždy nás můžete kontaktovat na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. abyste mohli svůj souhlas odvolat anebo požádat o smazání účtu.

Práva našich zákazníků ohledně GDPR jsou posuzována a stanovena, včetně:

Právo být informován:

V těchto "Zásadách ochrany soukromí" informujeme naše uživatele o tom, jak budou jejich údaje využívány

Právo na přístup:

Naši uživatelé mají přístup ke všem datům uloženým na stránce fotowebstudio.cz, a to tak, že přejdou do sekce "Můj účet" (po přihlášení na web)

Právo na opravu:

Pokud chcete něco ve vašich datech změnit, kontaktujte nás na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , všechny vaše požadavky zpracujeme.

Právo vymazání:

Chcete-li svůj účet smazat, kontaktujte nás prosím na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , váš požadavek zpracujeme v nejkratší možné době.

Právo omezit zpracování:

S výjimkou podrobností uvedených na této stránce nezpracováváme, ani neukládáme žádná data našich zákazníků (ani koncových uživatelů našich zákazníků).

Právo na přenositelnost dat:

Pokud naši uživatelé chtějí, v souladu s definicí GDPR, exportovat své osobní údaje nás mohou kdykoli kontaktovat na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Právo na námitku:


Naši uživatelé nás mohou kdykoli kontaktovat na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Právo podat stížnost

Pokud si myslíte, že vaše data jsou zpracovávána nelegálně, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů

Jak chráníme vaše informace?

Při zadávání objednávky nebo přístupu k vašim osobním údajům provádíme řadu bezpečnostních opatření k zachování bezpečnosti osobních údajů.  Používáme zabezpečený server. Všechny předávané informace jsou šifrovány a přenášeny technologií Secure Socket Layer (SSL).

Používáme cookies?

Ano. Cookies jsou malé soubory, které webová stránka ukládá pomocí prohlížeče na pevný disk vašeho počítače (pokud to dovolíte) a umožňuje tak webu rozpoznat prohlížeč a pamatovat si určité informace. Používáme cookies, což nám pomáhá zapamatovat si a uložit nastavení pro příští návštěvy. 

Předáváme nějaké informace třetím stranám?

Neprodáváme, neobchodujeme ani jinak neposkytujeme třetím stranám vaše osobní identifikační údaje. To nezahrnuje důvěryhodné třetí strany, které nám pomáhají při provozování našich webových stránek, při vedení našeho podnikání nebo při servisu vám, pokud tyto strany souhlasí s tím, že budou tyto informace uchovávat jako důvěrné. Vaše informace můžeme také zveřejnit, pokud se domníváme, že jejich zveřejnění je v souladu s platnými právními předpisy nebo k ochraně našich nebo jiných práv, majetku nebo bezpečnosti. Informace o návštěvnících, které nejsou osobně identifikovatelné, mohou být poskytovány jiným stranám za účelem reklamy nebo jiných použití.

Odkazy třetích stran

Občas podle našeho uvážení můžeme na našich stránkách zahrnout nebo nabídnout produkty nebo služby třetích stran. Tyto weby třetích stran mají samostatné a nezávislé zásady ochrany osobních údajů. Proto nemáme odpovědnost za obsah a aktivity těchto propojených stránek. Přesto se snažíme chránit integritu našich stránek a vítáme jakoukoli zpětnou vazbu ohledně těchto stránek.

Změny našich zásad ochrany osobních údajů

Pokud se rozhodneme změnit naše zásady ochrany osobních údajů, tyto změny zveřejníme týden před jejich aplikací na této stránce.

Zásady ochrany osobních údajů online

Tyto zásady ochrany osobních údajů online se vztahují pouze na informace shromážděné prostřednictvím naší webové stránky a nikoliv na informace shromažďované offline.

Pro zpracování osobních údajů pro potřeby uzavření smluv o poskytnutí nabízených služeb Off Line, jsou platné "Zásady ochrany osobních údajů" a "Písemný souhlas klienta"

Oba dokumenty jsou k dispozici ke stažení:

Zásady ochrany osobních údajů (.pdf/936 kB)
Souhlas klienta se zpracováním osobních údajů (.pdf/1 MB)

Hosté

Právě přítomno: 49 hostů a žádný člen

IP vyhledání

ip address

GDPR